Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Općina Stupnik 16. svibnja slavi svoj dan. Svečana sjednica Općinskog vijeća održat će se u općinskoj dvorani s početkom u 14 sati gdje će goste dočekati načelnik Općine Bruno Perković sa suradnicima.

U sklopu proslave Dana Općine, u subotu, 19. svibnja, bit će pripremljen poseban program za djecu i odrasle, koji će se odvijati od podneva do ponoći.

Dio ove proslave je i humanitarna akcija “Stupnik je uz vas”, koja traje do 10. lipnja, s ciljem prikupljanja pomoći za desetero djece s posebnim potrebama s područja općine Stupnik. Nositelj ove humanitarne akcije je naše Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika koje je za tu prigodu otvorilo izdvojeni žiro-račun: HR90 2403 0091 5210 0015 0.

Za donacije veće od 200 kuna donator od Općine Stupnik prema vlastitom izboru dobiva umjetničku sliku koju su na Likovnoj koloniji u Stupniku izradili slikari sudionici kolonije. Izložbu slika s kolonije može se tijekom radnog vremena općinske uprave pogledati u prostorijama općinske zgrade u Gornjostupničkoj 33.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).