Ni ovaj Uskrs neće proći bez paketa s prehranom i higijenskim potrepštinama za naše najugoroženije sugrađane. U tijeku je podjela uskrsnih paketa na području Samobora i Svete Nedelje na koje pravo imaju obitelji sa zajamčenim minimalnim dohotkom, samohrani roditelji i oni koji primaju jednokratnu novčanu pomoć.

U suradnji s Gradom Samoborom osigurano je 114 paketa pomoći, a do jučer ih je podijeljeno 46. Po njih Samoborci osobno dolaze u sjedište našeg društva, u Krležinu 5, radnim danom između 8 i 15 sati.

Na području grada Svete Nedelje bit će podijeljeno 168 paketa, a s jučerašnjim danom tu vrstu pomoći u Svetoj Nedelji primilo je 105 obitelji, kojima se paketi osobno predaju na njihovoj kućnoj adresi.

(Snimio: Igor Matijaščić)Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).