Proteklih dana ugostili smo mališane iz odgojne skupine Dječjeg vrtića Grigor Vitez iz Perkovčeve ulice. U sjedište našeg Crvenog križa dovele su ih odgojiteljice Radojka Tomašković i Nevenka Tončić, a svatko od njih sa sobom je donio je i jednu igračku iz vrtića jer su dogovorno odlučili darovati onu djecu koja se nemaju s čime igrati.

Sve igračke prihvatili su ravnateljica i predsjednik Gradskog društva Crvenog križa, Barbara Kos i dr. Ivica Cvetković s njegovateljicama društva te djecu počastili i zahvalili im na brizi i trudu da ljepše blagdane imaju i oni koji sebi ne mogu priuštiti igračke.

Dio ovih dječjih igračaka već je u rukama mališana iz Samobora i okolice koji su im se jako obradovali, a dio će ih do svojih novih igračaka doći sutra.

Snimio: Igor MatijaščićOve internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).