“Program prometne kulture za najmlađe” preventivna je akcija koju u cijeloj zemlji provodi Jumicar Hrvatske s partnerima. Upoznavanje s prometnim pravilima na praktičan način jučer je, vožnjom autića na poligonu pored Osnovne škole Samobor, održano za učenike te škole i za školarce iz Ruda.

2-800-x-1067

Prvi dio priređen je u školi. Bilo je to multimedijsko predavanje o prometnim pravilima, ulozi svih sudionika i poželjnog ponašanja u prometu, a praktični je uključivao samostalnu vožnju malim automobilima na prometnom poligonu uz nadzor i asistenciju instruktora i prometne policije.

3-800-x-1067

Djeca su tijekom obuke prošla i kroz radionice Javne vatrogasne postrojbe i DVD-a Samobor te našeg Gradskog društva Crvenog križa. Uz našu pomoć upoznali su se s osnovama prve pomoći.

Snimio: Marin MarinovićOve internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).