Nakon što smo okončali poziv volonterima koji bi željeli postati članovima interventnih timova Hrvatskog crvenog križa, okrenuli smo se novim akcijama. Tako je danas započeo serijal predavanja o pružanju prve pomoći namijenjen polaznicima nižih razreda osnovnih škola, na području djelovanja našeg gradskog društva, a to je Samobor, Sveta Nedelja i Stupnik.

1-800-x-600

Prvo od tih predavanja među drugašićima jednog od razrednih odjeljenja u Osnovnoj školi Bogumila Tonija održao je Marin Marinović i iznenadio se količinom znanja koju o pojmu prve pomoći i njezinu pružanju onima kojima se pokaže potrebitom znaju ti osmogodišnjaci. Sve to odvija se u sklopu obilježbe 10. rujna, Svjetskog dana prve pomoći.

2-800-x-450

Sutra će osnovna znanja o prvoj pomoći steći i školarci u Stupniku, a sljedeći tjedan i mali Svetonedeljčani.

5-800-x-450Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).