Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Članice Foruma žena SDP-a Samobor jučer su, 15. svibnja, na Međunarodni dan obitelji, posjetile naš Mikrodom, gdje su se družile sa štićenicama uz razgovor, pjesmu, smijeh te domaće štrudle. Ovakvi posjeti uvijek razvesele bake, a najviše vole toplu ljudsku riječ, jer su većinom nepokretne ili polupokretne, pa ne mogu daleko od Mikrodoma. Kako nas proteklih tjedana ni vrijeme baš ne služi baš, ne mogu ni van na zrak, pa im svaki posjet dobro dođe da budu informirane o novostima u gradu.

mikrodom 2 (800 x 445)

U vremenu kada se ljudi, zbog brige za vlastitu egzistenciju i opterećeni nesigurnošću, sve manje odlučuju na zasnivanje obitelji i sve teže održavaju zdrave obiteljske i međuljudske odnose, postajemo svjesni da društvo nije učinilo puno za obitelj, pa najslabiji pripadnici obitelji, stariji, nemoćni, bolesni i djeca trpe – rekla nam je predsjednica Foruma žena samoborskog SDP-a Zvjezdana Sečen.

Tragom toga i dosadašnje tradicije članice Foruma posjetile su Mikrodom uz poruku svima da, nađu li malo vremena, posjete štićenice jer to će im uljepšati dan.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.