Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

U nedjelju, 15. svibnja, završava Tjedan Crvenog križa. Kao i svake godine, brojni volonteri i djelatnici posebno obilježavaju ovaj tjedan koji je počeo 8. svibnja Svjetskim danom Crvenog križa i Crvenog polumjeseca te rođendanom osnivača Henryja Dunanta.

Već tradicionalno, društva Crvenog križa diljem svijeta u ovome tjednu intenziviraju svoje aktivnosti te žele ukazati sveukupnom građanstvu na djelatnost ove najveće humanitarne organizacije koja je od povijesti do danas odigrala ključnu ulogu u sprečavanju ljudske patnje, promociji zdravog načina života, djelovanju u prirodnim i tehnološkim katastrofama, razvoju civilnog društva, radu s mladima, promicanju humanih vrijednosti i načela humanosti kao misli vodilje milijuna ljudi uključenih u rad Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

Tim će povodom naše gradsko društvo sutra, u subotu, 14. svibnja, na štandu na Trgu kralja Tomislava svoje aktivnosti predstaviti građanima. Dobrodošli ste nas podržati u vremenu od 9 do 11 sati.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.