Nova akcija davalaštva krvi – 1. ožujka!

Kako i svakog prvog utorka u mjesecu, i sljedeći mjesec, u utorak, 1. ožujka, u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu, pripremamo novu veliku mjesečnu gradsku akciju prikupljanja krvi. Održat će se u predvorju Sportske dvorane Samobor u Hebrangovoj ulici 26a između 10.30 i 16 sati i 30 minuta. Pozivamo sve koji žele ponovno ili prvi put iskazati svoju humanost da se akciji odazovu. Sa sobom je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili koju drugu identifikacijsku ispravu.

One thought on “Nova akcija davalaštva krvi – 1. ožujka!

 • 28. veljače 2016. at 20:48
  Permalink

  Volio bih se odazvati akciji darivanja krvi međutim imam problem.
  30. 03. 2015. sam normalno dao krv u Samoborskim Novakima (br. davatelja 371446).
  U 07. mjesecu sam nažalost bio na godišnjem, a u 11. mjesecu me doktorica odbila jer sam prije 23 godine imao blaži moždani udar (znači u starosti 30 g i bez posljedica). Rečeno mi je da se kriteriji mijenjaju i da donesem nalaze za koje pojma nemam gdje su, već je prošlo 23 godine, a da idem po bolnicama tražiti po arhivama, nema smisla.
  Zato Vas molim da obratite pozornost na ovaj mail, te mi odgovorite. Već sam triput dao krv bez ikakvog problema i rado bih i tri puta na godinu, ali ako tako stoje stvari tu ja ne mogu ništa. Ako se nešto promijeni super, a ako ne, ne morate slati pozive jer nema smisla. Unaprijed zahvaljujem i nadam se pozitivnom odgovoru. Pozdrav!

Comments are closed.