Naše Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika ovih je dana socijalno najugroženijim građanima Samobora i okolice osobno u njihove domove odnijelo božićne pakete s namirnicima potrebnim za svakodnevni život. Na području Samobora podijeljeno je 50 paketa, u Svetoj Nedelji 100 te u Stupniku 20. Akcija je realizirana srazmjerno financijskoj potpori gradova i donacijama građana.

2 (1024 x 935)

1 (757 x 628)

I ovaj put zahvaljujemo svima, a sve građane, uz najbolje želje za Božić i Novu godinu, podsjećamo da su naše košare u trgovačkim centrima i dalje dostupne, te da, kad budu u prilici, ostave u njima pokoji artikl jer još ima onih kojima je pomoć i te kako potrebna. Za božićne dane na taj je način bilo složeno još 10 paketa pomoći.

3 (1024 x 1365)Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).