Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Održali smo obećanje i jučer priredili prvu od dvije velike rujanske akcije prikupljanja krvi, pa su se naši dobrovoljni darivatelji krvi ponovno našli u svojoj humanoj misiji prikupljanja ove plemenite tekućine. Akciji priređenoj u dvorani samoborskih srednjih škola odazvala su se čak 144 darivatelja od kojih je 119 i pristupilo darivanju. I ovaj put je među njima bilo onih koji su to učinili po prvi put, pa je naša velika humana obitelj postala bogatija za novih 8 članova.

ck2 (757 x 568)

Posebno su nas razveselili naši samoborski dobrovoljni vatrogasci iz DVD-a Samobor s kojima i inače lijepo surađujemo, a s posebnom se radošću sjećamo akcije za Gunju u kojoj smo zajednički djelovali.

Još jedna rujanska akcija prikupljanja krvi bit će organizirana posljednjeg utorka u mjesecu, 29. rujna.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).