Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Redovita gradska mjesečna akcija prikupljanja krvi za srpanj održana je po prvi put u predvorju samoborskih srednjih škola, s obzirom na to da je ljeti u holu Sportske dvorane Samobor, inače stalnom mjestu za ove akcije, prevruće. Odaziv je bio dobar. Akciji je pristupilo 97 darivatelja, krv ih je dalo 87, a među njima bilo je čak 11 onih kojima je to bilo prvo darivanje krvi.

U dvjema manjim akcijama prikupljanja krvi, održanima nakon ove akcije, zabilježen je ponovno dobar odaziv. U prostorijama tvrtke Genera u Kalinovici od 18 darivatelja, 16 ih je bilo u mogućnosti darovati svoju krv, a akciji su pristupila i 3 nova darivatelja krvi.

Veći je odaziv zabilježen u Mjesnom odboru Bestovje. Tamo je na akciju došlo 50 darivatelja, među kojima također 3 nova. Rezultat tog odaziva je 38 novih bočica krvi.

Zahvaljujemo svima na odazivu.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).