Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

U organizaciji našeg Gradskog društva u nedjelju, 13. srpnja, 27-ero djece iz Samobora i Svete Nedelje otputovalo je na 7-dnevno ljetovanje u Selce. Tamo će do nedjelje, 20. srpnja boraviti u Centru za odmor i rekreaciju Crvenog kriza Zaprešić.

Riječ je o djeci od prvog do osmog razreda iz samoborskih i svetonedeljske osnovne škole. Većina od njih još nije bila na moru, jer im to njihove obitelji ne mogu omogućiti. Brigu o njima vode voditeljice Crvenog križa, Marica Marjanović i Kristina Kirschenheuter, a uz studente Kineziološkog fakulteta predvođene profesoricom tjelesne i zdravstvene kulture Dianom Trčak, proći će i obuku plivanja jer su polovica od njih neplivači.

2 (757 x 568)

3 (757 x 568)

Djecu je ispratila i ravnateljica našeg društva Barbara Kos.

Boravak djece slabijeg socijalnog statusa financijski pomažu gradovi Samobor i Sveta Nedelja.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).