Solidarnost na djelu 2013., kao zajednička akcija svih društava Hrvatskog crvenog križa, provodit će se u četvrtak, 10. listopada na području cijele zemlje, uglavnom u poslijepodnevnim satima.

Iako nije isključivo jednodnevna akcija, ovaj je dan odabran da bi se na sve one koji su voljni uključiti se i pomoći svima koji su u potrebi, utjecalo što više.

Moto akcije i jest “Pomozimo onima kojima je najpotrebnije”, a prikupljaju se odjeća, obuća, hrana, novac i druga materijalna dobra. Za darovani novac aktivisti i volonteri Crvenog križa uručuju numerirane novčane bonove zahvalnosti s oznakom darovane vrijednosti i označene žigom Gradskog društva Crvenog križa.

U Samoboru je nositelj Solidarnosti na djelu Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, pa sve podrobnije informacije možete dobiti na broju telefona 33 61 681. Na našem području akcija bi se trebala odvijati između 8 i 17 sati.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).