Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Krećemo u realizaciju projekta “Budi promjena koju želiš vidjeti” s namjerom da kroz interaktivne radionice na području grada osnažimo mlade u dobi od 15 do 30 godina na kreativno iskorištavanje vlastitih potencijala za pozitivne društvene promjene u lokalnoj zajednici.

Ciljevi koji se žele ostvariti kroz projekt su educirati i potaknuti mlade na jačanje njihovih potencija kako bi potaknuli kvalitetne društvene promjene i prihvatili odgovornost za razvoj zajednica te osnažiti mlade na aktivnu društvenu participaciju i aktivirati ih za širu suradnju između mladih i lokalne zajednice. Mladi će naučiti kako zajedničkim radom i suradnjom napraviti i izraditi dobar projekt i kako ga kvalitetno prezentirati lokalnoj zajednici ne bi li se potaknule pozitivne promjene.

U sklopu provedbe projekta, u subotu, 24. rujna, u nekadašnjem mikrodomu, od 8.30 održat će se prva edukacijska radionica za mlade na temu “Komunikacijske i prezentacijske vještine”, koju će voditi stručnjak za komunikacijsko savjetovanje, Krešimir Sočković iz tvrtke Communicato.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.