Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Oko 60 samoborskih i svetonedeljskih mališana, uz još dvoje iz Stupnika, krenulo je jutros s Autobusnog kolodvora Samobor put Novog Vinodolskog. U našoj organizaciji tamo će do sljedećeg ponedjeljka, 11. srpnja, boraviti u Domu Crvenog križa grada Zagreba i uživati u ljetu, moru, kupanju, sunčanju, školi plivanja, druženju, igrama i zabavi.

Na put ih je, uz ravnateljice samoborskog Crvenog križa i Centra za socijalnu skrb, Anicu Francetić Kufrin i Sanju Helfrih te našeg predsjednika Edija Kirschenheutera, ispratio i zamjenik samoborske gradonačelnice Petar Burić zaželjevši im dobru zabavu i lijepo vrijeme.

Svetonedeljske mališane na ljetovanje u Novi Vinodolski ispratio je, pak, zamjenik tamošnjeg gradonačelnika Gabrijel Deak.

Više o ovogodišnjem ljetovanju djece u Villi Rustica na moru poslušajte sutra, u utorak, 5. srpnja od 12 sati i 15 minuta u emisiji Radio Samobora „U službi čovjeka“, izravno iz Novog Vinodolskog.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.