Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Završen je prvi, trodnevni “Festival zrele dobi”, kao dio našeg EU projekta “Gero centar Crvenog križa”, koji se provodi tri godine, od listopada prošle, pa do listopada 2023. godine.

Brojne festivalske aktivnosti odvijale su se od petka do nedjelje, 1. do 3. listopada, u našim prostorijama u Ulici Ilirskog pokreta 2 i na raznim gradskim lokacijama. Riječ je o više različitih radionica, zdravstvenih, gastro i rekreativnih, šetnji gradom, posjeta Samoborskom muzeju te organizaciji izložbi ručnih radova i turnira u društvenim igarama.

Veseli nas dobar odaziv generacije najzrelije dobi, pa već sada za sljedeću godinu najavljujemo još bogatiji sadržaj za drugi Festival.

Partneri su nam u ovom projektu Sindikat umirovljenika Hrvatske iz Samobora i Udruga Etno fletno te gradovi Samobor i Sveta Nedelja kao i Centar za socijalnu skrb.

Ovim trodnevnim festivalom obilježen je i 1. listopada, Međunarodni dan starijih osoba.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).