Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Dragi umirovljenici, ali i svi zainteresirani, pozivamo Vas na 1. Festival zrele dobi koji će se održati od 1. do 3. listopada. 1. listopada obilježavamo međunarodni dan starijih osoba, pa smo prigodno baš taj datum odabrali za naš prvi Festival zrele dobi. Pripremili smo bogat kulturno-gastro-zabavni program u kojem će svatko pronaći nešto za sebe. Ovaj festival idealna je prilika da nas upoznaju oni koji se aktivnostima našeg “Gero centra Crvenog križa Samobor” još nisu pridružili!

Projekt „Gero centar Crvenog križa Samobor“ namijenjen je umirovljenicima, a svrha mu je povećanje kvalitete života i socijalne uključenosti umirovljenika provođenjem raznovrsnih radionica koje će omogućiti njihovo zdravo i aktivno starenje. Razvijanje navika zdravog i aktivnog načina života, izgradnja pozitivnih stavova prema kulturi, tehnologiji i drugim vrijednostima, razvijanje samopouzdanja, socijalno uključivanje – međusobno druženje i stjecanje prijateljstava te razvijanje samostalnosti i odgovornosti samo su neki od benefita za umirovljenike, krajnje korisnike ovog projekta.

Pridružite nam se na našem 1. Festivalu zrele dobi!



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.