Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

I treći Festival nordijskog hodanja i pješačenja, održan u subotu, 11. rujna u Samoboru, uz oko 250 sudionika iz raznih hrvatskih krajeva koji su polazište i ishodište imali ispred Centra za mlade Bunkera, protekao je uz našu nazočnost i promociju naših projekata “Gero centar Crvenog križa” i “Hiža Crvenog križa”. Sudionicima smo, prema tradiciji, mjerili tlak i razinu šećera u krvi, a ove godinu i saturaciju krvi što je u ovo doba korone svima bitno.

Podijeljeni u četiri skupine prema vlastitom izboru, nordijski hodači i pješaci krenuli su put Samobora i okolice na četiri staze različite duljine i težine sa svojim voditeljima i uz pratnju naših volontera koji su tu bili u slučaju da nekome zatreba prva pomoć.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).