Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Uspješno je okončana još jedna redovita mjesečna dvodnevna akcija prikupljanja krvi u Samoboru. Jučer i u ponedjeljak odazvalo joj se 197 darivatelja krvi, 138 muškaraca i 28 žena, a prikupljeno je 166 doza krvi. Po prvi put su se na ovaj humani korak odlučulia četvorica naših sugrađana.

I ovo je ljetno prikupljanje krvi pokazalo da je dvodnevna velika gradska akcija, uvedena ove godine, daleko bolja od one jednodnevne. Iako je broj darivatelja približno isti, mnogima je lakše pristupiti akciji jer mogu izabrati koji će to dan i u koje vrijeme, prije i poslijepodne učiniti.

Dolazećeg tjedna, u petak, 17. rujna, krv će, po treći put moći darivati i Svetonedeljčani. Za njih će akcija biti priređena između 13 i 18 sati u Sportskom centru Sveta Nedelja. U susjednom gradu tijekom kalendarske godine priređujemo četri akcije prikupljanja krvi, u ožujku, lipnju, rujnu i prosincu.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.