Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Na ljetovanje u kamp Crvenog križa grada Zagreba u Novom Vinodolskom otputovalo je danas 59 mališana, 43 iz Samobora, 14 iz Svete Nedelje i dvoje iz Stupnika, s četvero voditelja i nekoliko volontera, a sve u našoj organizaciji, uz suradnju s osnovnim školama i Centrom za socijalnu skrb te uz potporu gradova Samobora i Svete Nedelje kao i Općine Stupnik. Tamo će, uz brojne raznolike aktivnosti, boraviti do sljedećeg ponedjeljka, 12. srpnja.

Na Autobusnom kolodvoru u Samoboru, uz naše predstavnike, ispratili su ih i samoborska gradonačelnica Petra Škrobot sa zamjenikom Petrom Burićem, poželjevši im sretan put i puno kupanja i zabave te da se nakon povratka u Samobor nađu i iznesu im svoje dojmove s ljetovanja.

Na ispraćaju djece u Svetoj Nedelji bili su tamošnji gradonačelnik Dario Zurovec i njegov zamjenik Gabrijel Deak te, kao i u Samoboru, ravnateljica Crvenog križa Anica Francetić Kufrin i ravnateljica Centra za socijalnu skrb Samobor, Sanja Helfrih.

Ubrzo nakon dolaska u Novi i razmještaja po sobama, krenule su i prve vodene aktivnosti – provjera znanja plivanja uz stručne voditelje.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).