Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

U okviru projekta “Hiža Crvenog križa” bili smo vrlo aktivni u veljači, onoliko koliko su nam to epidemiološke mjere dopuštale. Organizirali smo više besplatnih radionica, nordijskog godanja,  izrade tradicionalnog samoborskog nakita kraluša te izrade ukrasa za Uskrs, od vjenčića do pisanica.

U tom radu došlo je i do interakcije s projektom “Gero centar Crvenog križa” pa su u Ulici Ilirskog pokreta, u prostoru društvenog centra za sve uzraste, naši umirovljenici zaplesali valcer, a prostor za to pripremili su im korisnici projekta “Hiža Crvenog križa”, budući su oba projekta namijenjena široj populaciji.

Nastavit ćemo i dalje s održavanjem različitih kreativnih i edukativnih radionica, ali i radionica kojima se promiče zdrav i aktivan život te aktivna uključenost u zajednicu. Kontaktirajte nas, sudjelujte u aktivnostima i razvoju novih programa i prijavite se  na kontakte navedene na plakatu.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.