Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

I proteklih dana naši su volonteri proveli na širem petrinjskom i sisačkom području, odnosno u tamošnjim selima. Njihov je dojam da ljude veseli svaka osoba koja dođe tamo i pita ih kako su. Donacije rado preuzimaju, ali samo u dijelu koji im je potreban.

Dakle, volonteri i djelatnici svih žurnih službi redovito ih obilaze i nije istina da do nekoga pomoć još nije došla. Ono što je tim osobama, uz materijalnu pomoć, još potrebno jest razgovor i riječ utjehe. Njihov osmijeh našim je Samoborcima na Sveta tri kralja također uljepšao dan!

Interventni timovi našeg Gradskog društva sada su na zasluženom odmoru. Proteklih dana prevozili su, sortirali i dijelili humanitarnu pomoć na pogođenim područjima s volonterima koji ni trenutka nisu dvojili trebaju li se odazvati pozivu da dođu pomoći.

Budući da ćemo pogođenom području pomagati još mjesecima ciljano pozivamo sve volontere koji su u mogućnosti tamo boraviti od 14. do 19. siječnja te od 20. do 26. siječnja da nas kontaktiraju putem Facebookovog inboxa, e-maila info@crvenikrizsamobor.hr ili telefonom na 33 61 681.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.