Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika
Naše Gradsko društvo zahvaljuje svim volonterima koji su se odazvali i koji su bili pozvani da danas pripomognu u prikupljanju humanitarne pomoći za stradale u potresu na području Sisačko-moslavačke županije kao i svim osobama koje osobno doniraju stvari isključivo s objavljenog popisa te svima koji uplaćuju sredstva na račun posebne namjene.
Donacije ćemo, kako smo već naveli, primati još samo danas, u srijedu, 30. prosinca, do 20 sati s obzirom na to da su prihvatni centri u pogođenim područjima puni i ne mogu prihvatiti više donacija. Zato sve građane, volontere i donatore molimo da imaju na umu da će pomoć biti potrebna i dolazećih tjedana, a moguće i mjeseci, pa će još biti prilike za pružanje ruku solidarnosti.
Zahvaljujemo i Gradu Samoboru što nam je omogućio dodatni prostor za skladištenje dijela donacije do trenutka slanja prema Petrinji, Sisku, Glini i okolnim područjima tih gradova.


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.