Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Naše Gradsko društvo sutra, u utorak, 3. studenog, priređuje još jednu akciju darivanja krvi. Provodit će se na Autobusnom kolodvoru Samobor u vremenu od 9.30 do 17 sati i 30 minuta.

S obzirom na epidemiološku situaciju, darivanju krvi ne mogu pristupiti osobe koje su u posljednjih mjesec dana putovale izvan Hrvatske, bile u kontaktu s osobama koje su zaražene ili se nalaze u samoizolaciji, imale simptome infekcije dišnih putova ili infekciju COVID-19.

U svim akcijama darivanja krvi poštuju se epidemiološke mjere, a darivatelje se poziva da izbjegavaju bliži socijalni kontakt i da se suzdrže od uobičajenih mjera neverbalnog komuniciranja kao što je rukovanje. Maska je obavezna prigodom dolaska na dobrovoljno darivanje krvi.

Još jedna akcija darivanja krvi u studenom bit će organizirana također u utorak, 10. studenog, u Društvenom domu Mjesnog odbora Galgovo. Odvijat će se između 17 i 19 sati.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.