Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Hrvatski Crveni križ, a s njim i naše Gradsko društvo, od sutra, četvrtka, 8. listopada, pa nadalje, krenut će u tradicionalnu dugogodišnju sabirnu akciju Solidarnost na djelu, koja se provodi od 1973. godine. Naši volonteri već su na terenu i do kraja tjedna dežurat će u trgovačkom centru Kaufland u Samoboru gdje će u naše košare prikupljati prehrambene i higijenske artikle od ljudi koji su ih nakon kupnje, voljni donirati. Prikupljena dobra bit će podijeljena osobama u potrebi s našeg područja.

Istovremeno, građani mogu svakim radnim danom između 8 i 15 sati u prostorije našeg Crvenog križa u Krležinoj 5 donijeti upotrebljivu odjeću i obuću i druga materijalna dobra koja im više ne trebaju. Novčane bonove akcije Solidarnost na djelu prodavat će naš pomladak preko samoborskih osnovnih škola, a sav prihod prikupljen na taj način bit će uplaćen na izdvojeni račun Društva i namijenjen ljetovanju djece lošijeg socijalnog statusa u sljedećoj godini.

Obrti i trgovačka društva također se svojim uplatama na račun našeg Crvenog križa objavljen na ovim stranicama mogu priključiti akciji Solidarnost na djelu.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.