Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

I ove smo godine bili dionici drugog po redu Festivala nordijskog hodanja i pješačenja u organizaciji Samoborskog društva za športsku rekreaciju “Šport za sve”. Ono je danas ispred Centra za mlade okupilo 80-ak nordijskih hodača, a uz samoborske, na festival su došli i Zagrepčani, Varaždinci i Osječani. S obzirom na COVID-19, broj sudionika ionako je bio ograničen na stotinjak, a svi su se tijekom hodanja pridržavali propisane udaljenosti.

Sudionici festivala mogli su birati između četiri staze nordijskog hodanja i pješačenja različite duljine i težine. Svatko je odabrao stazu prema svojim mogućnostima i željama, a sve skupine pratili su i naši volonteri iz pomlatka koji su završili tečaj pružanja prve pomoći. Prije polaska naše volonterke – medicinske setre – svima su izmjerile tlak te provjerile temperaturu i razinu šećera u krvi uz savjet za pravilnu prehranu.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.