Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Stručna ekipa iz Zdravstvenog savjetovališta našeg Gradskog društva, na čelu s primarijusom doktorom Slavkom Lovasićem, jučer je bila na Žumberku i na čak tri lokacije obavila mali sistematski pregled tamošnjih stanovnika.

-Usuđujemo se reći da su skoro svi stanovnici našeg Žumberka obavili pregled i dobili početnu dijagnozu i upute kako očuvati svoje zdravlje – izjavila je naša ravnateljica Anica Francetić Kufrin i dodala: Drago nam je da su im naše redovite aktivnosti nedostajale, a dalje idemo punom parom i nastavak je u ponedjeljak, 8. lipnja, ponovno Zdravstveno savjetovalište u Poduzetničkom centru u Bregani, mamografski pregled i edukacija o samopregledu dojki, s početkom u 14 sati.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).