Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Uz ublažavnje epidemioloških mjera vraćamo se nekim uobičajenim aktivnostima kojih nije bilo u vrijeme epidemije koronavirusa. Najprije ćemo u ponedjeljak, 8. lipnja, u Poduzetničkom centru u Bregani organizirati besplatni mamografski pregled za žene u dobi od 40 do 49 godina. Za mamografiju je ograničen broj mjesta i obavezne su prijave koje se na telefon 33 61 681 primaju radnim danom između 8 i 15 sati, zaključno do petka, 5. lipnja ili do popune mjesta. Sam pregled odvijat će se između 14 i 17 sati.

Istovremeno će i na istom mjestu biti organizirano i besplatno zdravstveno savjetovalište za sve, na kojemu će stručni medicinski tim mjeriti krvni tlak i šećer u krvi te indeks tjelesne mase koji pomaže kod određivanja idealne težine i jedan je od pokazatelja uhranjenosti i mogućeg rizika za razvoj bolesti.

Besplatno predavanje na temu važnosti ranog otkrivanja raka dojke bit će održano u 15 sati, također 8. lipnja u Poduzetničkom centru u Bregani.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.