Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Klub mladih radi punom. Otkad je pokrenut sastaje se na tjednoj bazi, a njegovi članovi, pod vodstvom Josipe Čepuran, uče o Pokretu, vježbaju prvu pomoć, planiraju razne akcije, prvu su imali za lanjski advent i nadasve su kreativni. Naš Klub mladih u kratkom vremenu od svog osnutka napravio je puno. Osim što ulaže u vlastito znanje i vještine, volonterski pomaže našem Društvu u izvršavanju svakodnevnih aktivnosti.

U žaru volonterstva i humanosti neke od svojih aktivnosti koje su obilježile nekoliko proteklih mjeseci nisu se ni sjetili pofotkati. Nije im za zamjeriti! Kad god možete dođite ih podržati jer su to mladi volonteri, koji kvalitetno koriste svoje slobodno vrijeme! Na taj način upoznat ćete i naš Crveni križ.

Sad ih upoznajete kad vas obilaze od praga do praga i pomažu vam dobaviti potrebne namirnice iI lijekove uz poruku #ostanidoma!



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.