Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Tradicionalna sabirna akcija Solidarnost na djelu u sklopu koje se prikupljaju financijska i materijalna dobra namijenjena najsiromašnijim građanima, lani se provodila od 10. listopada do 31. prosinca putem prodaje novčanih bonova od 5 kuna te donacijama i uplatama na račun našeg Gradskog društva. Na kraju akcije prikupljeno je ukupno 19.430 kuna.

Osnovna škola Bogumila Tonija prikupila je 4.065 kuna, Osnovna škola Vladimira Deščaka iz Svete Nedelje 3.441 kunu, Osnovna škola Sveta Nedelja 3.370 kuna, škola Samobor 3.010 kuna, svetomartinska Osnovna škola Mihaela Šiloboda 955 kuna, Osnovna škola Rude 535 kuna, a donatori i građani uplatili su 4.054 kune. Od ukupnog iznosa prikupljenih sredstava 5 posto uplaćuje se u Fond solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa, a ostatak sredstava naš Crveni križ tradicionalno će utrošiti na ovogodišnje ljetovanje djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, koje će za njih, zahvaljujući prikupljenim sredstvima, biti potpuno besplatno.

Hvala svima koji su donirali, volontirali, dijelili i na bilo koji drugi način sudjelovali u akciji Solidarnost na djelu.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.