Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Naše Gradsko društva jedno je od šest s područja Zagrebačke županije kojemu je Županija potkraj kolovoza na svečan način u Dugom Selu uručila osobno vozilo marke Dacia Duster. Riječ je o donaciji vozila onim društvima koja su na području svog djelovanja uključena u program zapošljavanja žena “Zaželi”, čija se provedba financira sredstvima Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost svih šest vozila je oko 900 tisuća kuna.

Ključeve Dacie našoj ravnateljici Anici Francetić Kufrin uručio je župan Stjepan Kožić, a primopredaji su nazočili i resorna županijska pročelnica Ksenija Čuljak, predsjednik samoborskog Gradskog vijeća Miran Šoić i izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt koji je rekao da bi primjer Zagrebačke županije trebale slijediti i druge županije jer bi se tako “za ljude koji trebaju našu pomoć moglo učiniti daleko više”.

Ovaj automobil uvelike će pridonijeti uspješnoj realizaciji našeg projekta “Nisi sam”, čiju smo godišnjicu proslavili također ovih dana – istaknula je Anica Francetić Kufrin. Podsjetila je da je projektom zaposleno 12 teško upošljivih žena uz jednu koordinatoricu, koji se bronu za 64 korisnika te objasnila da će ovakav automobil i te kako dobro doći našem Društvu s obzirom na to da pokrivamo široko i geografski vrlo zahtjevno područje, od Žumberka do Stupnika i od Bregane do Rakitja.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.