Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Sveta Nedelja od 14. do 16. lipnja slavi Dan grada koji se uvijek veže uz svetkovinu Presvetog Trojstva. Proslava je počela danas poslijepodne svečanom sjednicom svetonedeljskog Gradskog vijeća u dvorani škole Vladimira Deščaka. Na sjednici su pred gradskim vijećnicima i velikim brojem gostiju s međunarodne, državne, regionalne, partnersko-prijateljske i susjedske razine, uručene i gradske nagrade i priznanja.

Ove je godine Nagradu za životno djelo primio osnivač Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rakitje Ivan Čleković, a godišnje nagrade uručene su Klapi Barun, profesorici Senki Frljak i Zagreb kampu.

U suradnji Grada Svete Nedelje i našeg Gradskog društva, pohvalnice su dobrovoljnim darivateljima krvi s područja grada Svete Nedelje, koji su svoju krv darovali više od 100 puta, predali predsjednik Gradskog vijeća Matej Vrdoljak i svetonedeljski gradonačelnik Dario Zurovec. Zavrijedili su ih samozatajni ljudi Robert Cerovečki (100), Milan Hrženjak (101), Zdravko Razum (102), Jablanko Herceg (129) i Slavo Radočaj (129 darivanja krvi).

Čestitamo im i zahvaljujemo!

Na svečanosti su bili i ravnateljica našeg Društva Anica Francetić Kufrin i predsjednik Edi Kirschenheuter.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.