Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

U provedbi svojih brojnih aktivnosti nismo zaboravili ni na uvelike promoviranu akciju “Uz nas niste sami – za dostojanstven život”, organiziranu u povodu 140. obljetnice Hrvatskog crvenog križa. Od prikupljenih donacija preuređuje se, naime, životni prostor za čak 140 kućanstava, a ono što je najvažnije, tim ljudima ostvarit će se tako pravo na dostojanstvenu starost.

Između tih 140 kućanstava nalaze se i 3 samačka s područja djelovanja našeg društva. Ti dobri ljudi se ne osjećaju zaboravljenima, u našim volonterima i djelatnicima vide i obitelj i prijatelje, a sada su im i brojni naši sugrađani i drugi hrvatski državljani, svojim donacijama omogućili da im domovi izgledaju kako i zaslužuju.

Ovih je dana uređena i zadnja od tri kuće, jedne od korisnica usluga Crvenog križa, koja živi u samoborskom dijelu Žumberka, a prije toga su obnovljeni domova korisnika iz Srebrnjaka i Stupnika.

Ove fotografije govore više od riječi jer “Mi vidimo ljude!”



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.