Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

U okviru otvorenog poziva za dodjelu nepovratnih sredstava za projekt „Zaželi – program zapošljavanja žena u lokalnoj zajednici“, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava svojom 19. po redu odlukom odoborilo je našem Gradskom društvu Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, koje se javilo na natječaj, 2.516.365,28 kuna nepovratnih sredstava. Time će u 100-postotnom iznosu biti pokriven program „Nisi sam – zapošljavanje žena kroz uslugu pomoći i njege za starije i nemoćne“, koji će se provoditi sljedeća 24 mjeseca. U sklopu tog programa samoborski Crveni križ moći će zaposliti 12 gerontodomaćica i koordinatora programa. Oni će se brinuti o 60 korisnika usluga pomoći i njege.

Svečano potpisivanje i uručivanje ugovora održat će se u srijedu, 29. kolovoza u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava s početkom u 11 sati. Uime Crvenog križa Samobor ugovor će potpisati njegova ravnateljica Anica Francetić Kufrin.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.