Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Napravili smo jučer iskorak prema srednjoškolcima i u kalendar akcija dobrovoljnog darivanja krvi ubacili još jednu, namijenjenu upravo ovoj populaciji. U suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu priredili smo je u dvorani samoborskih srednjih škola i ugodno ostali iznenađeno odazivom učenika četvrtih razreda Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole, Srednje strukovne škole i Gimnazije Antuna Gustava Matoša.

Akciji je pristupilo 34-ero srednjoškolca, a krv ih je, nakon kratke provjere njihova zdravstvenog stanja, dalo njih 19, 8 momaka i 11 djevojaka. Od ukupnog broja učenika koji su pristupili ovoj akciji, 14 ih je to učinilo prvi put. Na taj način gradi se pomladak naše velike humane obitelji dobrovoljnih darivatelja krvi.

Nova gradska akcija prikupljanja krvi bit će upriličena u utorak, 3. travnja, između 9.30 i 17 sati i 30 minuta na Autobusnom kolodvoru u Samoboru.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).