Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

U Osnovnoj školi Vladimira Deščaka u Svetoj Nedelji danas je održano natjecanje u pružanju prve pomoći u kojemu su sudjelovali učenici pet osnovnih škola, Samobor, Bogumila Tonija i Mihaela Šiloboda iz Samobora te škole Sveta Nedelja i škola domaćin Vladimira Deščaka kao i Ekonomska trgovačka i ugostiteljska škola iz Samobora.

Natjecanje se u organizaciji Hrvatskog crvenog križa istovremeno odvijalo u cijeloj zemlji, a ovo u Svetoj Nedelji organiziralo je naše gradsko društvo. Bilo je podijeljeno na teoretski i praktični dio, sve pod budnim okom sudaca, voditelja natjecanja, primarijusa doktora Slavka Lovasića i njegovih kolega liječnika, dr. Ivice Cvetkovića i dr. Nikolaja Irga.

Najboljom školom kod osnovaca pokazala se ekipa “bogumilaca”, drugi su bili “deščakovci”, a treća Sveta Nedelja.

Na početku programa mlade aktiviste Crvenog križa pozdravili su predsjednik Društva Edi Kirschenheuter i ravnateljica Anica Francetić Kufrin, a uime Grada Svete Nedelje gradonačelnikova zamjenica Marija Hršak.

Čestitamo svim učenicima i njihovim voditeljima na pokazanom znanju!



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.