Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Čak 183 dobrovoljna darivatelja krvi odazvala su se jučer trećoj po redu ovogodišnjoj akciji prikupljanja krvi koju smo organizirali na Autobusnom kolodvoru u Samoboru. Odličan je to odaziv unutar 8 sati koliko je akcija trajala i nastavi li se tako, uskoro će biti premašena brojka od 200 darivatelja krvi po akciji. S obzirom na to da ih je 18-ero iz zdravstvenih razloga ovaj put bilo odbijeno, konačan rezultat akcije je 165 novih doza krvi na zalihama Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu u Petrovoj ulici u Zagrebu. Po prvi put krv je darovalo 14 muškaraca i 7 žena, pa je ova velika obitelj humanih ljudi povećana za 21 novog člana.

Sljedeća akcija na Autobusnom kolodvoru planirana je odmah poslije Uskrsa i održat će se u utorak, 3. travnja između 9.30 i 17 sati i 30 minuta, dok će prije toga u Sportskom centru Sveta Nedelja biti priređena prva ovogodišnja akcija na svetonedeljskom području. Održat će se u petak, 16. ožujka između 13 i 18 sati.

Od srca svima zahvaljujemo svima na odazivu.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.