Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Rad Društva u 2017. godini bio je glavna tema jučerašnje izvještajne godišnje skupštine Gradskog društva Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika. Skupštinari su pohvalili godišnje izvješće ravnateljice i predsjednika organizacije, Anice Francetić Kufrin i Edija Kirschenheutera u kojemu je tekstualni dio popraćen i foto materijalom, a odnosi se na sve osnovne i sporedne djelatnosti Društva u prošloj godini, od davalaštva krvi, preko tečajeva i radionica prve pomoći, socijalnih programa, njege i pomoći u kući, rada interventnog tima, projektnih aktivnosti i međunarodne suradnje.

Anica Francetić Kufrin ukratko je prezentirala i tekuće aktivnosti društva poput nastavka projekta “Spasi život” koji sufinancira Zagrebačka županija, te projekta “Zaželi” za koji se očekuje da uskoro zaživi, a govorila je i o planovima za osnivanje dnevnog boravka za starije osobe, također uz projektno financiranje.

Lanjska je godina završena u plusu sa 7.000 kuna jer su ukupni prihodi Društva iznosili 2.375.000,00 kuna, a rashodi 2.368.000,00 kuna.

Skupštini rad i cjelokupno djelovanje, uz skupštinare, pohvalili su i gosti, zamjenica svetonedeljskog gradonačelnika Marija Hršak, koja je iskazala zadovoljstvo svetonedeljske gradske uprave s dosad ostvarenom suradnjom s Crvenim križom, te predsjednik županijskog Crvenog križa, dr. Ivica Cvetković koji je podržao provedene i planirane aktivnosti društva.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.