Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Oko 500 kilograma odjeće i obuće te oko 50 kilograma prehrambenih i higijenskih artikala prikupljeno je jučer u akciji Solidarnost na djelu Hrvatskog crvenog križa koju je na području Samobora, Svete Nedelje i Stupnika organiziralo naše gradsko društvo sa svojim brojnim volonterima. Pod geslom “Ne dvoji, za drugoga izdvoji” u ovoj velikoj sabirnoj akciji, 45. po redu, naši sugrađani i susjedi pokazali su svoje veliko srce jer su uz ove već navedene predmete donirali i deke, posteljinu i dječje igračke za sve potrebite.

Preko najmlađih volontera Crvenog križa iz samoborskih i svetonedeljskih osnovnih škola, prikupljao se i novac prodajom bonova u apoenu od 5 kuna, a rezultati tog dijela akcije bit će poznati tijekom sljedećeg tjedna kada svi u Crveni križ vrate neprodane novčane bonove. Akcija će potrajati do kraja godine, pa se materijalna dobra poput odjeće, obuće, hrane i higijene, mogu donijeti i svakim radnim danom između 8 i 14 sati u sjedište Crvenog križa u Samoboru, u Krležinoj 5, a veće količine uz prethodnu najavu na telefon 33 61 681. Skladište samoborskog Crvenog križa za sve one kojima je takva pomoć potrebna otvoreno je srijedom između 8 i 12 sati.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.