Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Tradicionalnu, 44. po redu sabirnu akciju Solidarnost na djelu sutra, u četvrtak, 13. listopada, između 8 i 17 sati organizira Hrvatski crveni križ. U Samoboru, Svetoj Nedelji i Stupniku, pod motom “Prepoznaj sebe”, provodi je naše Gradsko društvo Crvenog križa, a u akciji se otkupom novčanih bonova u vrijednost od 5 kuna prikupljaju sredstva s kojima će našim sugrađanima u potrebi uoči Božića biti podijeljeni prehrambeno-higijenski paketi. U to prikupljanje uključeni su mladi aktivisti iz svih samoborskih osnovnih škola, te škola u Svetoj Nedelji i Stupniku. Dio prikupljenih sredstava u iznosu od 10 posto, bit će uplaćen u zajednički fond solidarnosti Hrvatskog crvenog križa, a dio od 20 posto ostaje školama za socijalno ugrožene obitelji njihovih učenika. Na samoborskom području u distribuciji je 3 tisuće bonova pojedinačne vrijednosti od 5 kuna.

Pozivamo i sve građane koji mogu donirati uščuvanu i čistu robu za potrebite, da je tijekom sutrašnjeg dana donesu u naše prostorije u Krležinoj 5 u Samoboru. Posebno se traže zimska roba, jakne, deke i posteljina.

Akcija Solidarnost na djelu potrajat će do kraja kalendarske godine.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.