Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Velika gradska akcija prikupljanja krvi bit će priređena sutra, u utorak, 28. lipnja između 10 sati i 30 minuta i 16.30 u Samoborskoj pivnici. Pozivamo sve dobrovoljne darivatelje krvi, koji su u mogućnosti, da i sutra iskažu svoju plemenitost.

Dvije manje akcije bit će priređene potkraj sljedećeg mjeseca, 26. srpnja, u Generi u Kalinovici i u Društvenom domu u Bestovju, a tijekom kolovoza ponovno će biti organizirane dvije velike akcije prikupljanja krvi u Samoboru i to 9. i 30. kolovoza.

 



2 komentara

  • Darko

    Poštovanje,
    u kalendaru objave za kolovoz 2016. nije objavljena nikakva akcija darivanja krvi u Samoboru za ovaj mjesec no u članku “Ljetne akcije dobrovoljnog darivanja krvi” od 27. lipnja 2016. stoji da će akcija biti 9.i 30.8. Koja informacija je točna ?
    Pohvaljujem to što imate te objave za cijeli mjesec pa si čovjek može organizirati taj jedan dan unaprijed, jer na stranicama hztm.hr je to objavljeno za tekući tjedan što često nije uopće praktično.

Comments are closed.

Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).