Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Ovaj tjedan je u Društvenom domu u Bestovju organizirana uobičajena akciju prikupljanja krvi. Darivanju je pristupilo 59 dobrovoljnih davatelja, a od 53-oje ih je uzeta krv. Po prvi put se krv odvažila dati Ana Čerkez, peto darivanje imali su Martina Matoković i Pavao Lacković, a po deseti put krv su dali Želimir Prosinečki i Ivan Špelić. Ova je akcija za Željka Košarača bila 40-a po redu, 45-i put krv je darovao Mladen Cindrić, svoje 60-o. darivanje zabilježio je Ivica Francetić, a 70 puta darovanu krv jučer su imali Stjepan Kovačić, Milan Kukolja i Davorin Čižmek.

Prije ove, jedna je manja, ali također učestala akcija, priređena i u pogonu Genere u Kalinovici. Tamo je od 20 darivatelja prikupljeno 19 doza krvi. Po prvi put se među darivateljima našla i Anamarija Karamatić. Po 30. put u Generi je svoju krv darovao Franjo Lisec, a davatelj krvi s najvećim brojem darivanja u ovoj akciji u bivšoj Plivi bio je ovaj put Hrvoje Bartovčak, koji u svojoj knjižnici, kao dobrovolji darivatelj, ima evidentiranih 79 akcija.

Zahvaljujemo svima na velikom odazivu!

 



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.