Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Kako i svakog prvog utorka u mjesecu, i sljedeći mjesec, u utorak, 1. ožujka, u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu, pripremamo novu veliku mjesečnu gradsku akciju prikupljanja krvi. Održat će se u predvorju Sportske dvorane Samobor u Hebrangovoj ulici 26a između 10.30 i 16 sati i 30 minuta. Pozivamo sve koji žele ponovno ili prvi put iskazati svoju humanost da se akciji odazovu. Sa sobom je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili koju drugu identifikacijsku ispravu.



1 komentar

  • Damir Mihulja

    Volio bih se odazvati akciji darivanja krvi međutim imam problem.
    30. 03. 2015. sam normalno dao krv u Samoborskim Novakima (br. davatelja 371446).
    U 07. mjesecu sam nažalost bio na godišnjem, a u 11. mjesecu me doktorica odbila jer sam prije 23 godine imao blaži moždani udar (znači u starosti 30 g i bez posljedica). Rečeno mi je da se kriteriji mijenjaju i da donesem nalaze za koje pojma nemam gdje su, već je prošlo 23 godine, a da idem po bolnicama tražiti po arhivama, nema smisla.
    Zato Vas molim da obratite pozornost na ovaj mail, te mi odgovorite. Već sam triput dao krv bez ikakvog problema i rado bih i tri puta na godinu, ali ako tako stoje stvari tu ja ne mogu ništa. Ako se nešto promijeni super, a ako ne, ne morate slati pozive jer nema smisla. Unaprijed zahvaljujem i nadam se pozitivnom odgovoru. Pozdrav!

Comments are closed.

Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.