Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Grad Samobor i ove se godine pobrinuo da štićenici nekoliko udruga, među kojima je i naš Mikrodom, osjete radost Božića i blagdanskog darivanja. Uz naše “bakice”, osobe starije životne dobi smještene u Mikrodomu, gradski su dužnosnici posjetili i Udruge Nova budućnost iz Samobora, štićenike Centra za odgoj i obrazovanje Lug i majke s djecom smještene u kući za žrtve obiteljskog nasilja. Uoči nadolazećih blagdana obišli su ih pročelnik za društvene djelatnosti Juro Horvat i savjetnik u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Marijan Kižlin te su uz obostrane čestitke za nadolazeću godinu korisnicima uručilii prigodne poklon pakete.

Veselje na licima naših “bakica” bilo je najveća zahvala i podsjetnik na temeljne vrijednosti koje su na žalost nekima nedostupne – obitelj, mir i toplina doma. Grad Samobor i dalje će – rekli su Horvat i Kižlin – različitim mjerama pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija, a razveseliti ih možemo i svi mi – lijepom riječju ili osmijehom.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.