Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Hrvatski crveni križ i ove godine provodi 43. po redu sabirnu akciju “Solidarnost na djelu 2015.”, ovaj put pod nazivom “Vaš dar za pravu stvar”, kojim se označava početak jedne velike kampanje. Provedbi akcije zakazane za 15. listopada, priključuje se, kao i uvijek, naše Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, pa ćemo tijekom dolazećeg četvrtka, 15. listopada, prikupljati odjeću, obuću, hranu, novac i druga materijalna dobra.

Za donirani novac naši aktivisti uručivat će građanima novčani bon u obliku označivača stranica. Bon će imati oznaku vrijednosti od 5 kuna, pripadajući broj te žig samoborskog Crvenog križa. Svi sudionici akcije imat će jasne i prepoznatljive oznake Crvenog križa.

Zahvaljujemo svima koji će sudjelovati u akciji, kao i svima onima koji su to činili proteklih godina. Molimo vas da i ove godine pokažete svoju plemenitost te tako pomognete svima onima kojima je pomoć potrebna.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.