Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Nema više našeg Iveka. Šok i nevjerica od sinoć vladaju našim prostorima, koje smo svakodnevno dijelili s Ivanom Matijaščićem. Sve do jučer kada je, kao i svaki dan, marljivo ispunjavao svoje radne obaveze, sve do kraja radnog vremena, i otišao…ni ne sluteći da se više neće vratiti. Kao i svakog ponedjeljka čekalo ga je društvo njegovih nogometnih veterana za koje je odigrao još jednu srčanu utakmicu. Nažalost… zadnju. Velika obitelj samoborskih nogometnih veterana nenadano je izgubila još jednog dobrog čovjeka, iskrenog prijatelja i borbenog nogometaša. Nakon prvenstvene utakmice u Medsavama, između domaće Save i Sloge SUZE iz Orešja, zauvijek je prestalo kucati Ivekovo srce.

Ivan Matijaščić bio je naš dugogodišnji djelatnik, gdje je sve do jučer obavljao posao računovođe, ali i sve druge poslove i zadatke koji bi se našli pred našom organizacijom. Uz to, svoju je veliku ljubav iskazivao prema još jednoj velikoj obitelji – dobrovoljnim darivateljima krvi, vodeći njihov Aktiv i organizirajući sve akcije prikupljanjja krvi na području Samobora, Svete Nedelje i Stupnika.

S Ivekom ćemo se oprostiti u četvrtak, 1. listopada, u 14 sati i 30 minuta na groblju u Otruševcu.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.