Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Naše Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika uključio se u pomoć izbjeglicama koje u sve većem broju od jučer pristižu na područje našeg grada, pa se danas, sutra i u nedjelju od 8 do 18 sati u Krležinoj 5 prikuplja pomoć u hrani i higijenskim proizvodima.

Prikupljaju se sljedeći artikli: voda, tost i dvopek, sir u listićima, riblje konzerve, pileće paštete, datulje i grožđice, dječja hrana – kašice u staklenkama i formule za miješanje s vodom, suhi keksi – mini pakiranje, mini sapun, maramice za dezinfekciju bez alkohola, gel za dezinfekciju bez alkohola, dječje pelene u različitim veličinama i higijenski ulošci.

Iz Hrvatskog Crvenog križa napominju kako neće prikupljati niti distribuirati ništa osim hrane i higijene. Također, građani se mole da zasad ne donose odjeću jer je ima dovoljno na zalihama.

Donirati je moguće i uplatom na žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb, broj: IBAN HR69 23400091511555516, Poziv na broj: 14, Za uplate iz inozemstva SWIFT: PBZGHR2X, internetskim donacijama na www.hck.hr i donacijama putem poziva na telefonski broj 060 9011 (cijena poziva 6 kuna i 25 lipa, PDV je uključen).

Broj telefona Crvenog križa Samobor je 33 61 681.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.