Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Jučerašnja velika akcija prikupljanja krvi u organizaciji našeg Gradskog društva, priređena u predvorju Sportske dvorane Saamobor, bila je nešto malo manje posjećena no obično. Razlog tomu vjerojatno su i dvije manje akcije koje su se samo dan prije održale na ovom našem području. Uglavnom, pozivu se odazvao 91 darivatelj, a krv ih je dalo 80, među kojima i 6 onih kojima je to bilo prvo pristupanje akciji.

ddk1 (757 x 568)

Što se dviju manjih akcija tiče, priređenih u ponedjeljak na području Svete Nedelje, akciji u Bestovju odazvala su se 53 darivatelja krvi, a zdravstvenu sposobnost za pristupanje akciji imalo je njih 42-oje. Među njima je bio i jedan novi darivatelj. Manja je akcija istoga dana održana i u pogonu Genere u Kalinovici, bivše Plive, a pristupila su joj 23 darivatelja od kojih je 21 i darovao krv. Ovdje je bilo troje novih.

ddk2 (1024 x 768)

Svima zahvaljujemo na odazivu, a svim darivateljima želimo sretan i radostan Uskrs!



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).