Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

U Gradskom društvu Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika jučer poslijepodne završen je utovar humanitarne pomoći u kamion Klimaopreme. U utovaru, uz djelatnike i volontere Gradskog društva Crvenog križa, sudjelovalo je i 30-ak učenika Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole iz Samobora. Pomoć je jutros krenula prema Vinkovcima gdje će biti predana tamošnjem Crvenom križu, koji će je distribuirati stradalnicima u velikoj poplavi. U prijevozu do Vinkovaca pomoći će i Osnovna škola Bregana sa svojim kombijem.

ck-vk1-1024-x-768-750x400

Crveni križ obavještava građane da dežurstvo u Krležinoj 5 ovaj tjedan traje svakodnevno od 8 do 17 sati. Prikuplja se i dalje pomoć za poplavljene, posebno gumene čizme svih brojeva, sredstva za dezinsekciju i dezinfekciju, voda te hrana za prehranu stoke i drugih životinja koje su spašene iz velike poplave u Slavoniji.

ck-vk3-1024-x-768-750x400

Gradsko društvo ujedno poziva sve stradalnike koji su sami pronašli smještaj kod rodbine i prijatelja u samoborskom kraju da se jave Crvenom križu radi dobivanja pomoći. Također se mole obitelji na širem samoborskom i svetonedeljskom području, koje su spremne prihvatiti obitelji s poplavljenog područja i ponuditi im smještaj da se jave u Krležinu 5 ili na telefon 33 61 681, radi daljnjeg dogovora.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).