Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Već tri uzastopna dana u našim je prostorima poveća gužva. Od ponedjeljka, 19. svibnja, prikupljamo pomoć za nastradale stanovnike Slavonije čije su živote i imovinu ugrozile neslućene poplave velikih razmjera. Na ugroženom području trenutno najviše nedostaju sredstva za dezinfekciju i dezinsekciju, a prikupljaju se i higijenske potrepštine, pelene za djecu i odrasle, dječje igračke, konzervirana hrana, voda, deke i posteljina. Robe zasad ima dovoljno i nije je potrebno više donositi.

Naši su građani iskazali veliku solidarnost sa stradalnicima i u samo dva dana prikupile velike količine svih potrepština za Slavoniju na čemu im od srca zahvaljujemo.

Pomoć ugroženom stanovništvu poplavljene Slavonije prikuplja se u prostorijama našeg Gradskog društva Crvenog križa u Krležinoj 5, svakim radnim danom između 8 i 20 sati te u nekoliko dobrovoljnih vatrogasnih društava. To su DVD Samobor u Stražničkoj 5, do daljnjega između 9 i 22 sata, DVD Bregana u Podvrhu, Bistrec 73, do kraja tjedna, svakodnevno između 17 i 21 sat i DVD Galgovo u Bogovićevoj 3, do daljnjega između 10 i 23 sata.

Dodatne informacije o oblicima pružanja pomoći mogu se dobiti i na broj telefona Crvenog križa 33 61 681.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.